Vizite de studiu ale formatorilor de opinie din regiuni

La data de 18 iulie 2019, Centrul de Informare şi Documentare NATO (CID NATO) în Moldova a desfășurat o activitate de informare, la care au participat 20 de formatori de opinie din raioanele Hâncești și Telenești, scrie https://www.facebook.com/centrul.nato

Liderii de opinie au vizitat Oficiul de Legătură al NATO în Republica Moldova și Ambasada Lituaniei în Republica Moldova (Ambasada Punctelor de Contact NATO în Moldova).

Au avut loc discuții active. Au participat ca vorbitori: dna Elena Marzac, directoarea executivă a CID NATO, dna Kristina Baleisyte, șefa Oficiului de Legătură NATO în Moldova, dl Veaceslav Iatco, șeful Secției NATO și cooperare politico-militară din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene al Republicii Moldova, dl Andrej Didenko, ministru consilier, șeful adjunct al Ambasadei Republicii Lituania în Republica Moldova. Vizita este realizată în cadrul unui proiect, implementat de CID, cu suportul Oficiului de Legătură NATO în Republica Moldova, în contextul aniversării a 70 de ani de la fondarea NATO.

Scopul acestor activităţi este sensibilizarea opiniei publice cu privire la cooperarea NATO – Republica Moldova și îmbunătățirea dialogului pe această temă cu societatea civilă, mediul academic, APL și mass-media.

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns