VIDEO// Un polițist filmat cum încasează mită pentru o încalcare rutieră

O înregistrare video care a apărut acum câteva ore în spaţiul online autohton a devenit virală şi a ajuns astfel şi în atenţia noastră. Un martor ocular ar fi surprins momentul când un angajat al INP, parte a echipajului care circulă cu maşina de patrulare cu numerele de înmatriculare MAI 9788, ar fi încasat o mită de la un şofer tras pe dreapta pentru verificări.

Din imagini se poate observa cum poliţistul şi-ar face intenţionat loc în buzunarul din dreapta al scurtei, parte a uniformei, pentru a se pregăti astfel de primirea unor posibili bani. La un moment dat conducătorul microbuzului de model Mercedes-Benz Sprinter se întoarce în vehicul pentru a aduce un alt act cel mai probabil, însă a mai luat cu el ceva în mâna stângă, iar la momentul transmiterii hârtiei cerute, ceea ce era în mâna şoferului dispare în mod miraculos exact în momentul când omul legii se întoarce cu buzunarul deschis spre el.

Nu putem confirma sau infirma că ar fi vorba cu adevărat despre o mită, însă toate circumstanțele cazului stârnesc suspiciuni şi duc asupra faptului că poliţistul ar fi primit totuşi ceva. Spre finalul înregistrării mai poate fi observat un fapt interesant: şoferul în cauză însăși închide portiera maşinii de poliţie…

Deocamdată nu am primit un răspuns, dar vom reveni cu o reacţie din partea INP pe seama acestui caz.

Sursa: autoblog.md

Distribuie

Lasă un răspuns