VIDEO// Niciun membru al Guvernului nu este bolnav de Covid-19

Niciun membru al Guvernului nu este bolnav de Covid-19. Despre aceasta a anunțat prim-ministrul Ion Chicu în cadrul unei emisiuni de la Moldova 1. Chicu spune că fost o recomandare să verifice dacă este cineva din echipa guvernamentală infectat.

În același timp, potrivit ministrei Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, testarea la un laborator privat a fost făcută pentru a nu suprasolicita Laboratorul Agenției Naționale Sănătate Publică.

„Noi suntem cei care suntem zilnic la serviciu. În condițiile respective s-a solicitat testarea la un laborator privat. Nu am abuzat de banul public. Nu am intervenit la testele gratuite, pentru că la moment le utilizăm pe acele care sunt donate. Fiecare a scos banii din buzunar și și-a achitat testul”, a conchis Dumbrăveanu.

 

Amintim că întreg cabinetul de miniștri și membrii aparatului premierului, împreună cu șeful Executivului, Ion Chicu, au efectuat teste pentru Covid-19, la un laborator privat din Chișinău, ce are permisiunea Organizației Mondiale a Sănătății în acest sens.

Sursa: unimedia.info

Distribuie

Lasă un răspuns