VIDEO// Igor Dodon: “Interesant business are Plahotniuc. Cumpăra deputați de la comuniști”

Igor Dodon susține că deputații care au plecat din Partidul Democrat recent ar fi plătiți de fostul lider al formațiunii, Vlad Plahotniuc și că tot el anterior i-ar fi cumpărat de la comuniști să vină în partid.

 

„Interesant business are Plahotniuc. Întâi cumpăra deputați de la comuniști să îi aducă în PD, cu 300-400 de mii de euro, Diacov sau Voronin spunea. Acum îi cumpără de la PD și îi dă lui Șor, cu 500-600 de mii de euro. Business interesant american, nu știu ce vă învață pe voi la Miami, dar ați cumpărat ca să îi aduceți în PD, acum tot voi le dați bani ca să îi scoateți din PD”, a menționat șeful statului, în emisiunea „Președintele răspunde”.

Potrivit lui Igor Dodon, un Parlament în care au loc astfel de mișcări își pierde credibilitatea: „Vă spun la sigur, dacă mai pleacă doi trei deputați din coaliția majoritară, atunci mai bine să dizolvăm acest Parlament. Cât va dura acest lucru? Ideal ar fi ca odată cu prezidențialele să aibă loc și alegerile parlamentare anticipate. Deputații socialiști s-au adresat la CC câteva zile în urmă, dacă e posibil, tehnic -vom găsi soluția și ne vom mișca înainte, dar cred că e o rușine când deja 14-15 deputați s-au vândut și au trecut din fracțiunea cucare au intrat în Parlament la Candu, Șor și toată banda aceasta”.

În opinia lui Dodon, majoritatea parlamentară PSRM-PD va mai acționa câteva săptămâni sau luni.

Sursa: unimedia.info

Distribuie

Lasă un răspuns