VIDEO// Cum arată acum Milano? Unul din cele mai aglomerate orașe ale Italiei

Dacă în urmă cu câteva săptămâni, Milano era unul din cele mai aglomerate și active orașe ale Italiei, astăzi, efectele pandemiei de coronavirus își spun cuvântul. O dronă a surprins mai multe imagini de pe străzile orașului, lăsate de oameni pustii. 

Încă de la începutul crizei, în urmă cu cinci săptămâni, regiunea Lombardia a avut de suferit cel mai mult. Aici s-au înregistrat cele mai multe victime, iar provincia Milano face parte din această regiune.

Duminică au fost depistate 546 de cazuri noi în ultimele 24 de ore la Milano, adică mai multe decât în provinciile Bergamo și Brescia, cele mai afectate zone ale regiunii, scrie digi 24. 

Milano, inima financiară a Italiei, este acum un oraș pustiu. Activitatea comercială și turismul sunt paralizate, iar oamenii par să fi înțeles și stau în case. O dronă a surprins imagini nemaiîntâlnite cu locuri altădată foarte aglomerate din metropola italiană.

Bilanțul epidemiei de coronavirus a ajuns la 10.779 de morți în Italia, după ce duminică au fost anunțate alte 756 de decese. În total, până acum 97.689 de persoane din această țară au fost depistate ca fiind infectate cu virusul.

Sursa: agora.md

Distribuie

Lasă un răspuns