Vasile Năstase : “Dodon nu se reprezintă pe sine, ci forțele care atentează la securitatea Republicii Moldova”

Astăzi,deputatul fracțiunii PAS,Vasile Năstase,a avut o întrevedere cu consiliera ambasadei SUA în Republica Moldova.

Discuția s-a axat pe mai multe direcții, inclusiv pe situația actuală internă din Platforma DA, relațiile acesteia cu partenerii din blocul ACUM, asumarea responsabilității de către guvernul Sandu și demiterea acestuia, alegerile prezidențiale, cele din circumscripția Hâncești, precum și pe situația mass-mediei din Republica Moldova.

Vasile Năstase a vorbit despre deciziile partidului luate în cadrul Consiliului Național, în urma căruia Biroul Politic al formațiunii a fost completat cu oameni de valoare din teritoriu, au fost realeși vice-președinții partidului și s-au definitivat opțiunile pentru alegerile prezidențiale: Platforma DA poate participa la acestea cu un candidat propriu, dar a lansat și ideea de a identifica un candidat apolitic comun al tuturor forțelor pro-europene, democratice, care să asigure un consens național.

„Din dezbinarea dreptei are de câștigat doar Dodon, care deja profită plenar prin manipulare și minciună de Bugetul Solidarității elaborat de guvernul precedent, atribuindu-și toate meritele. Să nu uităm că, de facto, Dodon nu se reprezintă pe sine, ci forțele care atentează la securitatea Republicii Moldova, a vecinilor Ucraina și România, dar și a întregii Europe. Prin el Rusia își materializează veleitățile imperiale de a avea aici aeroporturi proprii, armată, bază militară la Mărculești, televiziuni și, în perspectivă printre multe altele și portul Giurgiulești.”– a spus Vasile Năstase.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa: facebook.com/platformaDA 

 

Distribuie

Lasă un răspuns