Urmărire ca în filme la Orhei: În încercarea de a fugi de Poliție, un șofer a cotit pe o stradă cu sens opus și a tamponat un pilon

Un șofer urcat beat la volan și fără permis de conducere a provocat o urmărire ca în filme în după-amiaza zilei de ieri la Orhei. Întâmplarea s-a terminat cu accidentarea mașinii.

Inspectorii de patrulare au observat ieri un automobil de model „BMW” care se deplasa haotic și cu viteză excesivă pe o stradă din orașul Orhei. Au vrut să stopeze automobilul, dar șoferul a ignorat somația oamenilor legii, a efectuat o manevră și a continuat deplasarea cu viteză, îndreptându-se pe o stradă cu sens opus.

Agenții de patrulare au început să-l urmărească pentru a-l stopa și a nu pune în pericol ceilalți participanți la trafic. La scurt timp, șoferul a pierdut controlul mașinii și s-a tamponat într-un pilon electric.
În mașină se afla șoferul, un tânăr de 26 de ani, și un pasager de 28 de ani. Acesta le-a spus polițiștilor că nu are permis de conducere și a refuzat să se supună testului DRAGER, deși de la el mirosea a alcool. La un moment dat, acesta a devenit agresiv și a încercat să fugă de oamenii legii.

Șoferul a fost dus în cătușe la Inspectoratul de Poliție Orhei și este cercetat penal pentru refuzul de a trece testul alcoolscopic, dar și pentru conducerea vehiculului fără permis de conducere.
Inspectoratul Național de Patrulare anunță că, în anul 2018, același șofer a mai fost documentat de două ori pentru faptul că deținea permis de conducere și pentru comiterea unui accident rutier cu părăsirea locului.

Distribuie

Lasă un răspuns