Un tanar din Rezina s-a imbatat crita, si-a luat amicii si un Kalasnikov si au urcat intr-o masina

Un tanar din Rezina s-a imbatat crita, si-a luat amicii si un Kalasnikov si au urcat intr-o masina la care i-au scos numerele de inmatriculare, pornind la aventuri prin oras. Acestia au amenintat o soferita care circula pe o strada din capitala. Ulterior, s-a dovedit ca pistolul era o jucarie.

 

Totul s-a intamplat in noaptea de 21 spre 22 aprilie. Potrivit politiei, tinerii au urcat intr-o masina si au pornit cu ea prin oras. La un moment dat, acestia s-au oprit, au scos pistolul de jucarie si au amenintat o soferita care circula pe strada Tudor Vladimirescu din capitala.

Speriata, aceasta s-a apropriat de primul echipaj de patrulare, povestindu-le ce i s-a intamplat. Ea a mai adăugat ca tinerii aveau un automobil „Opel”, fara numar de inmatriculare de culoare gri inchis.

La doar cateva strazi, intr-o statie peco, inspectorii de patrulare au vazut automobilul, in timp ce soferul instala numarul la masina, fiind sustinut si de ceilalti prieteni.

Conducatorul auto s-a dovedit a fi un tanar de 25 de ani, domiciliat in Mateuti, raionul Rezina, care se afla in stare de ebrietate, deoarece dupa testarea cu aparatul Drager, avea 0,65 mg/l in aerul expirat.

Intrebati cu-i apartine jucaria, nici unul din ei nu au recunoscut.

Aceștia au fost conduși la IP Râșcani, pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Distribuie

Lasă un răspuns