Un tânăr din Cihoreni reținut în timp ce încerca să treacă frontiera

O persoană a încercat să traverseze la pas hotarul de vest al Republicii Moldova, prin ocolirea punctului de trecere. Însă polițiștii de frontieră i-au dat planul peste cap. Acesta a fost reținut și documentat penal.

Potrivit radioorhei.info, cazul s-a întâmplat recent în raionul Ungheni. Patrula Poliției de Frontieră de menținere a regimului și ordinii în perimetrul podului moldo-român Eiffel a observat o persoană de gen masculin, ce se îndrepta grăbită pe sub pod, prezentând un comportament agitat. La fața locului a fost solicitată prezența grupei de intervenție. Observând patrula, bărbatul a încercat să se eschiveze, alergând printre cărări greu accesibile, însă polițiștii de frontieră l-au reținut.

Bărbatul a fost identificat ca cetățean moldovean de 23 de ani, originar din raionul Orhei, satul Cihoreni. Fiind audiat, acesta a recunoscut că nu deține acte de identitate, fără a invoca motivul, însă intențiile sale au fost de a ajunge ilegal în România.

Ofițerii de urmărire penală din cadrul Direcției regionale Vest au inițiat cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Distribuie

Lasă un răspuns