Un polițist îmbrâncește o femeie în vârstă pentru că aceasta vindea verdețuri într-un loc neautorizat

Secvențe video revoltatoare înregistrate în centrul orașului. În video apare un polițist care îmbrâncește o femeie în vârstă, pentru că aceasta vindea verdețuri într-un loc neautorizat.

Autoritățile statului își bat joc de țăranii noștri care nu au unde să-și vândă produsele. În acest videou carabinerii agresează o bătrână rușine pentru ei.#josdodon #susțin_producătorii

Pubblicato da Vasile Costiuc su Mercoledì 3 giugno 2020

„Astăzi, în jurul orei 11:00, angajata sectorului de poliție al Inspectoratului de Poliție Râșcani a fost solicitată telefonic de către locatarii unui blocul amplasat pe bd. Moscova, pe faptul că la intersecția străzii Matei Basarab și bd. Moscova, de către persoane în etate, preponderent din suburbiile capitalei, este organizat și desfășurat comerț stradal neautorizat. La fața locului s-au deplasat doi angajați ai poliției, care au constatat că 5 persoane în etate au improvizat o piață neautorizată și comercializau produse agricole, cultivate în condiții casnice”, explică IGP.

Ulterior, patru din cele cinci femei s-au conformat și au mers la piața autorizată din apropiere, cu excepția bătrânei care apare în imaginile video.

„O doamnă ategoric a refuzat deplasarea la piață, invocând diferite motive, comunicând de 4 ori nume de familii și date eronate. Doamnei i s-a cerut să urmeze angajații la Sectorul de Poliție pentru identificare și întocmirea unui proces-verbal cu privire la contravenție, iar ultima a ignorat cerințele”, mai precizează poliția.

În urma celor întâmplate, Direcția inspectare efectiv a IGP a inițiat o anchetă de serviciu în cadrul căreia urmează să fie stabilite toate circumstanțele cazului și corectitudinea comportamentului angajatului Poliției.

„Poliția Națională nu tolerează asemenea comportament din partea angajaților, care ar trebui să comunice și să intervină decent, în raport cu cetățenii, chiar dacă aceștia au încălcat legea. Dacă ancheta va stabili că angajatul și-a depășit atribuțiile de serviciu și a acționat contrar legii, polițistul va fi sancționat conform legislației”, mai punctează IGP.

 

Distribuie

Lasă un răspuns