Un oficiu renovat în s. Chiștelnița, raionul Telenești

Din 26 iunie, Poșta Moldovei a deschis larg ușile unui nou oficiu poștal chiar în centrul satului Chiștelnița, raionul Telenești. Clienții din Chiștelnița pot beneficia acum de servicii poștale de calitate, dar și de un oficiu poștal confortabil, în care așteptarea e mai plăcută.

Șefa Direcției Marketing și Vânzări, Elena Ganciucova, în discursul său a menţionat importanța serviciilor poștale în viața de zi cu zi, care are la bază crearea condițiilor moderne și creative pentru dezvoltare, ansamblu de idei ce proiectează clienților acces ușor la serviciile întreprinderii. „Ne bucurăm că putem să creăm pentru clienții noștri condiții mult mai bune, pentru că în așa fel achitarea facturilor sau primirea pensiei va deveni mai plăcută. Felicit clienții și colectivul Poșta Moldovei și vă doresc succese!”
Noul oficiu al Î.S. „Poșta Moldovei” a fost dotat cu echipament de calcul modern, astfel fiind asigurate toate condițiile necesare nu doar pentru desfășurarea activității angajaților, dar și pentru comoditatea clienților.

De asemenea, Directorul Centrului de Poștă Sângerei, a ținut să accentueze abilitatea întreprinderii de a se implica în noi proiecte de dezvoltare a serviciilor și ridicarea acestora la un nivel avansat. „Grație conducerii Poșta Moldovei, și în special a Directorului General, Serghei Nastas, lucrătorii vor avea spații de muncă bine amenajate și totodată confortabile. Doresc ca lucrurile bune și frumoase să aibă continuitate!”, a adăugat Natalia Tataru.


Cei mai bucuroși, au fost desigur primii beneficiari ai noului oficiu, și anume echipa care activează în MD-5815. „Ca tânăr specialist, voi presta serviciile poștale la un nivel înalt. Mulțumim administrației pentru construcția acestui oficiu, dar și pentru condițiile bune de lucru create.”, a menționat șefa oficiului poștal, Maria Enache.

Pentru a crea acces ușor la serviciile noastre, Poșta Moldovei continuă intensiv proiectul de extindere națională, fiind tot mai aproape de locuitorii Republicii Moldova. În noul oficiu MD-5815, echipa Poșta Moldovei este mereu la dispoziția clienților pentru a efectua încasări, a elibera mijloace bănești, dar și pentru a cumpăra publicații periodice.

 

Ion Cernei

Distribuie

Lasă un răspuns