Un exemplu de parteneriat eficient

La Rezina, o reţea de evacuare a apelor reziduale a fost construită pe bani din fondurile europene.

Lucrările de conectare la magistrala de canalizare din oraşul Rezina a 17 case la sol din strada Miorița și a 6 blocuri locative din strada Păcii, vizate în proiectul Prin sinergie, turism și ecologie la o încredere durabilă între comunitățile de pe ambele maluri ale Nistrului, implementat de AO ADR Habitat în parteneriat cu Primăria or. Rezina, săptămânalul regional CUVÂNTUL, Comitetul de cartier Cartierul Verde și Întreprinderea Municipală Servicii Comunal-Locative în cadrul Proiectului Acces pentru succes: parteneriate pentru dezvoltare durabilă comunitară, s-au încheiat cu succes. Luni, 17 iunie, comisia de recepţie a semnat actul respectiv.

Membrii comisiei au constatat că lucrările au fost efectuate operativ şi calitativ, cu respectarea cerințelor Standardelor ISO referitoare la servicii de apă potabilă şi de canalizare acceptate și de Republica Moldova.

Urmează procedura de transmitere a rețelelor de canalizare de la balanța AO ADR Habitat la balanța Primăriei orașului Rezina.

Proiectul realizat în circa două luni a fost finanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului Susținerea măsurilor de promovare a încrederii și cofinanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Poloniei în cadrul programului polonez de cooperare pentru dezvoltare – Asistența Poloniei.

Reporter “C”

 

Distribuie

Lasă un răspuns