Un bărbat, omorât în 2014, a fost dezgropat de pe teritoriul unei uzine din Teleneşti

Caz șocant în raionul Telenești. Osemintele unui bărbat, care a fost omorât acum trei ani, au fost dezgropate de pe teritoriul unei foste uzine de cărămidă din oraș.

Potrivit poliției, citate de unimedia.info, totul ar fi avut loc în anul 2014 pe data de 8 august. Victima ar fi venit în vizită la niște cunoscuți, iar între cei aflaţi acolo s-ar fi iscat o ceartă. Suspecții l-ar fi snopit în bătaie până la moarte. După aceasta, ar fi luat cadavrul, l-ar fi învelit într-o plapumă și o peliculă, apoi l-ar fi dus pe teritoriul unei uzine părăsite și l-ar fi îngropat.

În august 2015, mama victimei, în vârstă de 66 de ani, s-a adresat la poliție pentru a-l da dispărut. În aprilie 2016, oamenii legii au intentat o cauză penală.

Abia vineri, la Inspectoratul de Poliție Telenești a venit o femeie de 26 de ani și a anunțat oamenii legii că bărbatul dat dispărut, a fost omorât în casa ei în august 2014.

Tânăra le-a povestit cu lux de amănunte cum a avut loc conflictul și le-a arătat  polițiștilor unde este îngropat bărbatul, în vârstă de 36 de ani.

În acest caz, oamenii legii au trei suspecți cu vârstele cuprinse între 28 și 29 de ani. Mai mult, între timp, unul dintre bănuiți a fost condamnat pentru violență în familie și se află în penitenciar.

Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă închisoare de până la 20 de ani sau detenție pe viață.

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns