Un bărbat din Tabăra, Orhei este bănuit că și-a omorât concubina

Angajații Inspectoratului de Poliție Orhei au reținut pentru 72 de ore un bărbat din Tabăra, care este bănuit de omorul concubinei sale. Potrivit comunicatoarei IP Orhei, Diana Maxim, șitată de radioorhei.info, despre decesul femeii, polițiștii au fost anunțați în noaptea de joi spre vineri, de către proprietarul stânei la care lucrau presupusul agresor, în vârstă de 47 de ani și victima, cu vârsta de 46 de ani.
Analiza preliminară efectuată de către medicul legist nu a constatat urme de moarte violentă, iar examinarea locului de către polițiști nu a indicat asupra faptului că acolo s-ar fi produs vreun act de violență.
În urma autopsiei cadavrului, medicul legist a constatat însă că decesul a fost provocat de o hemoragie internă cauzată de lovituri în regiunea abdomenului.
Concubinul, fiind reținut de polițiști a recunoscut că și-a bătut concubina, în timpul unei certe care a avut loc pe 25 decembrie. Ultima s-ar fi plâns concubinului, de dureri pe parcursul zilelor de 25-29 de decembrie, dar nu s-a adresat medicilor.
Oamenii legii cercetează circumstanțele cazului, iar asupra vinovăției bărbatului se va expune instanța de judecată.

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns