Ultima oră! Vacanța forțată a elevilor și studenților se prelungește pe toată perioada stării de urgență

Vacanța forțată a copiilor din grădinițe, a elevilor și studenților se prelungește pe toată perioada stării de urgență, relatează tv8 cu referire la un ordin emis de ministrul Educației, Culturii şi Cercetării Igor Șarov. 

„În contextul măsurilor întreprinse de autorități pentru a preveni răspândirea epidemiei virusului COVID-19 în țară, Ministerul Educației, Culturii și Cercetării a emis ordinul nr. 377/2020 privind prelungirea suspendării procesului educaţional în cadrul instituţiilor publice şi private, de educaţie timpurie, instituţiilor de învăţământ primar, secundar, profesional tehnic, superior, de învăţământ extraşcolar şi de învăţământ special pe întreg teritoriul ţării, pe toată durata stării de urgență”, se menționează într-un comunicat de la minister.

Instituțiile de învățământ au fost închise în contextul riscului de răspândire a coronavirusului în Republica Moldova. În unele instituții, orele continuă să se desfășoare online.

Menționăm că starea de urgență este instituită în Republica Moldova până pe data de 15 mai. Autoritățile pot însă modifica acest termen în funcție de evoluția lucrurilor privind pandemia de coronavirus.

 

Distribuie

Lasă un răspuns