Turneu pentru Cupa Ambasadorului Slovaciei

Circa 50 de sportivi de la Școala sportivă republicană specializată de lupte „A. Doga” (Chișinău), Clubul sportiv „Maister Koryo International” (Chișinău), Școala sportivă pentru copii și juniori Telenești, Clubul sportiv ”Art Sport”, Gimnaziul „N. Popa” din Verejeni, dar și din comunele Sărătenii Vechi și Branzenii Vechi, satele Mândra, Codrul Nou, Negureni și Țânțăreni şi-au măsurat sâmbătă puterile în cadrul ediției a treia a turneului la taekwondo WTF pentru Cupa Ambasadorului Republicii Slovacia, care s-a desfăşurat la Liceul Teoretic ”Vasile Anestiade” din Sărătenii Vechi.

Oaspeți ai competiției au fost Excelența Sa Robert Kirnag, Ambasadorul Republicii Slovacia în Moldova, Iurie Popovici, consulul onorific al R. Slovacia la Chișinău, Iurie Tulgara, primarul de Sărătenii Vechi, Igor Legaci, directorul Școlii sportive din Telenești ş.a.  

În urma unor confruntări de toată frumusețea, echipa CS ”Art Sport” s-a situat pe primul loc, cea de la Gimnaziul „N. Popa” a ocupat locul II, iar CS „Maister Koryo International” și Școala sportivă republicană specializată de lupte „A. Doga” au împărțit locul III.

Echipele au fost decorate cu diplome, medalii, cupe și premii bănești. Cel mai bun sportiv a fost decorat cu diplomă, cupă și un premiu bănesc de 500 de lei.

”Suntem la a treia ediție a acestui turneu, competiție sprijinită de către APL și DGE Telenești. Aducem mulțumiri primarului de Sărătenii Vechi I. Tulgara, Ambasadorului R. Slovaciei în R. Moldova R. Kirnag, directoarei LT „V. Anestiade” N. Nistor precum și tuturor celor care au contribuit la buna organizare și desfășurare a acestui eveniment cultural-sportiv”, a declarat pentru ”C” Vasile Grosu, președintele Clubului sportiv ”Art Sport”, unul din organizatorii  turneului.

Ion Cernei

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns