Trei incendii într-o singură zi

Duminică, 12 februarie, în trei sate din raionul Orhei au izbucnit incendii care au necesitat intervenţia echipelor de pompieri. Toate incendiile s-au soldat cu pagube materiale, iar într-un caz a avut de suferit o persoană, relatează www.radioorhei.info.

Prima intervenţie a pompierilor a avut loc în satul Mârzaci (în imagine). Potrivit datelor Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei, incendiul la o casă din Mârzaci a izbucnit în timp ce gospodarul se afla la muncă în sat. Flăcările au distrus bunurile materiale din interiorul unei camere de locuit și o parte din tavan.

A urmat incendiul din satul Piatra, unde a luat foc o aşa-zisă bucătărie de vară, în care se afla proprietarul – un bătrân în vârstă de 83 de ani. Acesta a suferit arsuri la picioare şi a fost internat în Spitalul Raional.

Al treilea incendiu a izbucnit în satul Ivancea, la acoperişul unei anexe la casa de locuit. Pompierii au stins focul înainte ca acesta să se extindă şi asupra casei.

Cauzele celor trei incendii de duminică urmează a fi stabilite. În privinţa celui de-al doilea incendiu, din satul Piatra, pompi-erii presupun că acesta ar fi fost provocat de o ţigară nestinsă.

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns