Tragedia la Rezina. Un copil  se află în stare gravă, în comă, iar mama acestuia, precum și bunica,  au decedat

Tragedia la Rezina. Un copil  se află în stare gravă, în comă, iar mama acestuia, precum și bunica,  au decedat. Poliția presupune că persoanele s-ar fi intoxicat cu ciuperci.

Cadavrele au fost depistate de către soțul femeii mai tinere, iar apelul la poliție a fost înregistrat în această dimineață, în jurul orei 10:00, de la felcerul SAMU Rezina.

„În bucătărie, în farfurie şi în tigaie, au fost depistate ciuperci pregătite. La fața locului s-a deplasat medicul legist din cadrul CML Rezina, care în urma examinării exterioare a cadavrelor, nu a depistat careva leziuni corporale sau semne de moarte violentă. Versiunea preventivă este că decesul a survenit în urma intoxicației acute, drept consecinţă a consumului de ciuperci. Cadavrele au fost transportate la CML Rezina pentru stabilirea cauzei decesului”, transmite IP Rezina

Copilul a fost transportat de urgență la Spitalul raional Rezina, din motiv că avea vomă și convulsii, fiind internat în secția de reanimare cu diagnoza intoxicație acută.

Sursa: zdg.md

Distribuie

Lasă un răspuns