Tombola “Macon Lux” 2018, premii din ABUNDENŢĂ

De Duminica Mare, magazinele “Macon Lux”, Casa “Ceramika” şi Restaurantul “Lilia” din Rezina au desfăşurat tradiţionala tombolă, eveniment de anvergură care a reunit aproximativ 1500 de oameni din mai multe oraşe şi raioane ale ţării precum: Rezina, Şoldăneşti, Râbniţa, Camenca, Glodeni, Chişinău ş.a.

Tombola “Macon Lux” 2018 a ajuns la cea dea 4-a ediţie. Al treilea an PREMIUL MARE la această extragere a fost un AUTOMOBIL.

Evenimentul a fost organizat sub egida antreprenorului Iurie RUSU, unul din patronii magazinelor de materiale de construcţie “Macon Lux”, Casa “Ceramika” şi  Restaurantului “Lilia”, toate fiind amplasate în Rezina.

MARELE PREMIU de data aceasta a fost câştigat de Igor POPOVICI, locuitor al or. Râbniţa. În perioada 5 iunie 2017 – 26 mai 2018 dumnealui a procurat de la magazinele de materiale de construcţie “Macon Lux” şi Casa “Ceramika” marfă de mai multe mii de lei, pentru fiecare 1000 de lei primind câte un bilet de loterie, ceea ce i-a permis ca la extragerea din 27 mai c. să câştige premiul de vis.

În afară de AUTOMOBIL, organizatorii au pus în joc zeci de premii din partea partenerilor “Macon Lux”, în valoare de circa 50.000 de lei.

Administraţia “Macon Lux” este recunoscătoare partenerilor care au susţinut iniţiativa. Este vorba de firmele “Lafarge Ciment Moldova” SA, “NANU”, “Supraten”, “Tehelectro”, “Enext”, “Sanelit Plus”, “Numina”, “Victad Moto” – dealer oficial “Stihl si Viking in Moldova”, “Instrumente.Md”, MCF “Engros” cu vopselile “Sniezka” şi “Oskar”, “Volta”, “Moldindconbank”, “Microinvest” şi Brutăria “Panivita”.

În timpul extragerii au fost desemnaţi şi câştigătorii concursului “Cumpără de la “Macon Lux” marfă folosind biletele necâştigătoare de la Tombola 2017 şi câştigă unul din premiile de 10000 lei, 3000 lei şi 10 premii a câte 1000 lei”. PREMIUL MARE în valoare de 10000 lei a fost câştigat de Alexandra POPA, locuitoare a satului Solonceni, raionul Rezina.

Organizatorii Tombolei au apreciat rolul poliţiştilor, care au asigurat ordinea publică şi securitatea rutieră în zona desfăşurării acţiunii.

Evenimentul a avut loc cu susţinerea autorităţilor publice locale, în frunte cu dna preşedintă a raionului, Eleonora GRAUR.

Asa e la “Macon Lux” şi Casa “Ceramika” – cine colaborează cu ei, are doar de CÂŞTIGAT!

previous arrow
next arrow
ArrowArrow
Slider
Distribuie

Lasă un răspuns