Teleneştean ucis în Rusia

Măcel într-un sat din Rusia: un bărbat a împuşcat mortal nouă oameni, între ei fiind şi un moldovean originar din Teleneşti.

 

Rusia a fost zguduită zilele trecute de o crimă în care un individ a omorât nouă oameni cu o pușcă de vânătoare. În acea tragedie cumplită a fost ucis şi un conaţional de-al nostru, originar din oraşul Teleneşti. Bărbatul era stabilit de 20 de ani în Rusia şi îşi întemeiase o familie acolo. Avea planuri mari de viitor, dar toate au fost spulberate de o minte bolnavă, relatează jurnaltv.md

Grozăvia s-a produs în satul Redkino, aflat la aproximativ 150  km nord-vest de Moscova. Conaţionalul nostru, în vârstă de 49 de ani, avea acolo o căsuţă de vacanţă şi îşi chemase vecinii la un picnic. Printre ei era şi un electrician care se mutase de curând în sat. Acesta a avut un acces de furie după ce unii dintre invitați nu l-au crezut că a făcut armata la parașutiști. Simțindu-se insultat, a mers acasă, de unde a revenit cu o pușcă şi a deschis focul asupra petrecăreţilor. Majoritatea au fost împuşcaţi în cap. În acest masacru a fost ucis şi moldoveanul împreună cu soţia sa, originară din Rusia. Doar o tânără a supraviețuit, ascunzându-se sub o pătură, după care a anunţat polițiștii, care au găsit la fața locului cadavrele a cinci bărbați și patru femei.

Bărbatul venea în ţară în fiecare an, iar apropiaţii îl aşteptau acasă şi în această vară. Contactată de Jurnal TV, sora îndurerată a victimei ne-a spus că se află în aeroport şi pleacă în Rusia pentru funeraliile care vor avea loc joi. Ea ne-a mai spus că fratele său îşi iubea foarte mult fiul de 21 de ani, care se pregătea să-și ceară iubita în căsătorie la petrecerea cu ocazia aniversării a 50-a a tatălui său, iar sărbătoarea urma să aibă loc în Moldova.

În internet au apărut şi secvenţe video de la locul tragediei: /ro/news/2017/6/6/moldovean-ucis-in-rusia-10287294/

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns