Svetlana Rotundu: “Eu am o singură faţă, iar obrazul mi-i curat!”

Zvonuri şi realităţi. Un cititor din raionul Şoldăneşti, care a dorit să râmână anonim, a solicitat redacţia să verifice zvonul precum că în timpul apropiat deputata PDM Svetlana Rotundu este dispusă să treacă în echipa grupului parlamentar Pro Moldova și această decizie ar costa o sumă solidă de bani. Mai mult, potrivit respectivului, în teritoriul raionului se acţionează pentru ca și o parte din primari, consilierii locali să urmeze exemplul dnei Rotundu.

Solicitată să comenteze acest zvon, Svetlana Rotundu ne-a relatat următoarele:

“Este o minciună gogonată! Probabil, sunt oameni care “îmi poartă grija”. Nu am avut şi nici nu am de gând să trec în echipa menționată, dar nici într-o altă echipă! Oamenii noştri din teritoriu sunt angajaţi în realizarea lucrurilor cotidiene cu impact frumos asupra societății! Inclusiv primarii şi consilierii locali.

Dle Iaşcenco, dacă aveţi măcar careva informaţii despre felul meu de a fi, puteți să înțelegeți că eu nu am trăit şi activat pentru bani, dar pentru a primi satisfacție de la cele realizate pentru oameni. Problemele oamenilor au fost întotdeauna şi problemele mele. Niciodată nu m-am gândit să-mi vând ideia, persoana ori să profit de funcţia deţinută.

În teritoriu cei de la așa-numitul grup parlamentar Pro Moldova încearcă să-si lărgească rândurile. Dar colegii noştri primari şi consilieri locali și raionali rămân în continuare în echipa PDM. Şi pentru aceasta îi apreciez!

Ştiţi ce a spus înaintașul nostru Nicolae Iorga? “Oamenii cu două fețe nu au nici un obraz.” Eu am o singură faţă, iar obrazul mi-i curat!”

În imagine: Svetlana Rotundu

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns