Sub semnul primenirilor

Angajații Instituţiei Medico-Sanitare Publice Spitalul Raional Orhei întâmpină sărbătoarea lor profesională sub semnul modernizării instituţiei graţie numeroaselor proiecte implementate cu suportul Agenției de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

După cum am fost informați la instituția respectivă, numai în ultimii cinci ani aici au fost implementate proiecte în sumă de peste 648 mii de euro şi 10 milioane de lei. În rezultat au fost instalate termopane, agregate performante pentru apă fierbinte produsă de panouri solare, s-a efectuat izolarea termică a tuturor pereților, spitalul a fost dotat cu divers utilaj modern, etc. Vizavi de aceste realizări, vicepreședintele raionului Orhei, dl Dorin Zghibarță a menţionat: „Graţie acestor proiecte au fost create condiţii mai bune nu numai pentru personalul medical, dar şi pentru pacienții din raionul Orhei şi raioanele vecine, care beneficiază de serviciile Spitalului Raional Orhei”.

Acum o lună, spitalul a fost vizitat de reprezentanții Ambasadei Suediei în Ucraina și R.Moldova, parteneri în cadrul Proiectului „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova”, implementat de către GIZ. Diplomați suedezi au apreciat înalt implementarea proiectelor și au asigurat conducerea raionului și a spitalului de continuarea asistenţei.

Ion Cernei

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns