Ştiţi cine-i candidatul Partidului “Șor” la funcţia de primar al municipiului Bălți?

 

Pavel Verejan, actualul șef al fracțiunii „Pentru Orhei” din Consiliul municipal Orhei, a fost înaintat de Partidul Politic „Șor” pentru funcția de primar al municipiului Bălți.

După cum relatează unimedia.info, prezentând candidatul, Ilan Șor a menționat că persoana nominali-zată este cea mai potrivită pentru postul de primar al municipiului Bălți.

Alături de alte promi-siuni precum reparaţia drumurilor și trotuarelor, iluminatul stradal modern, farmacii și magazine sociale, reducerea cu 50% a facturilor pentru apă și încălzire pentru pensionari, capital matern și alimentație de calitate la nivel centralizat pentru grădinițe și școli, etc., Ilan Şor a mai declarat că dacă îl va alege pe Pavel Verejan, Bălţul va avea o rafinărie de petrol orășenească, benzină ieftină și o rețea de stații de alimentare în oraș. „Această rafinărie va produce combustibil din materii prime importate, pe care îl vom comercializa prin intermediul rețelei municipale de stații de alimentare. Pentru locuitorii orașului, combustibilul va fi vândut mai ieftin. Totodată, profitul din procesarea și vânzarea combustibilului prin rețeaua proprie va fi direcționat în bugetul orașului”, a declarat Ilan Șor, concretizând că “toate acestea vor fi realizate într-un singur an cu condiția că Pavel Verejan, candidatul Partidului “Șor” va ajunge primar”, se arată într-un comunicat de presă al Partidului “Șor”.

Reporter „C”

Distribuie

Lasă un răspuns