Știai că în Moldova este un magazin pentru copii, care acceptă returnarea produselor fără să dai explicații?

În perioada când pandemia de Corona Virus face ravagii, riscurile majore sunt cele care cad pe umerii tinerilor părinți, iar atunci când ai un copil mic lucrurile inevitabil se complică. Dar, există o soluție fiabilă, care vine de la magazinul pentru copii online Mamico.md. Acum nu doar procuri tot de ce ai nevoie la doar un click distanță, ci și ai posibilitatea de a returna produsele fără explicații suplimentare. Ce poate fi mai comod de atât?

Ce găsesc la Mamico?

Știm cât de importante sunt produsele consumabile (nu poți îngriji un copil fără scutece, lapte praf sau șervețele umede), iar în perioada de carantină, când se recomandă cu insistență evitarea zonelor aglomerate, este potrivit să apelezi la serviciile de livrare. În magazinul pentru copii Mamico.md găsești un sortiment vast de produse de cea mai înaltă calitate, pentru copii cu vârste de la 0 la 4-5 ani. Și nu ne referim doar la accesorii sau jucării, ci și la produse de primă necesitate, create și concepute de mărci mondiale precum Heinz, Pampers sau Carter’s.

În cazul în care ai ales, din greșeală, o mărime eronată la scutece sau un lapte praf potrivită unei alte vârste, nu e nici o problemă, deoarece poți returna produsul fără mari complicații.

Cum returnez produsele corect?

Returnarea produselor se face în decurs de 14 zile calendaristice, conform prevederilor legislației în vigoare. Există o serie de condiții pe care trebuie să le realizezi dacă ai decis să returnezi un produs achiziționat de la Mamico:

  • produsul returnat trebuie să aibă aceeași stare ca în momentul livrării (cu ambalajul original, însoțit de toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele tehnice). Va fi refuzată returnarea produsele care au schimbări fizice, lovituri, zgârieturi sau urme de folosire excesivă și/sau intervenții neautorizate etc.
  • dacă eventual ai cumpărat câteva obiecte identice se va accepta returnarea doar a unui singur item despachetat sau desigilat. Restul se vor accepta doar în forma sa intactă.
  • în unele situații când obiectul totuși a suportat anumite schimbări fizice sau zgârieturi, compania md își rezervă dreptul fie de a refuza returnarea, fie de a returna doar o parte din sumă.
  • costurile pentru retur vor fi suportate de către client.
  • în cazul retururilor repetate (peste 3 retururi nefondate), compania md își rezervă dreptul de a refuza returnarea.

Ca să fii sigur de calitatea, dimensiunea și alte caracteristici ale produselor, astfel încât să nu fii pus în situația unui retur, poți apela la un consultant online care îți va răspunde la toate întrebările de rigoare. Nu uita să consulți detaliile tehnice aferente fiecărui produs, astfel încât să fii sigur de achiziția efectuată.

Nu uita că în această perioadă când ne aflăm în carantină, achiziția produselor destinate celor mici trebuie efectuată cu grijă și din surse demne de încredere. Magazinul Mamico.md îți garantează calitatea înaltă a produselor, dar și grija față de sănătatea ta și a celor dragi ție, oferindu-ți livrare la domiciliu în cele mai convenabile condiții.

Distribuie

Lasă un răspuns