Stai departe de aglomerație! Răsfață corpul și alintă-ți simțurile la Aquaterra Hotel and Spa

Te-ai întrebat vreodată, oare nu meriți o zi dedicată doar ție? Aceeași grabă zilnică între orele de lucru, educarea copiilor și treburile casnice te fac să uiți de propria persoană și să râvnești la o vacanță. Dacă simți că ai uitat de tine în ultima vreme, e momentul oportun să faci o pauză și să te răsfeți pe măsură.

Cum o poți face? Simplu! Te poți relaxa cu o muzică plăcută pe fundal în timp ce meditezi sau să privești o comedie fără să îți faci griji de problemele care așteaptă să fie rezolvate. Și dacă îți dorești mai mult decât atât, poți opta pentru o zi de Spa într-un hotel Chișinău care ți-ar oferi întregul pachet de proceduri de îngrijire corporală.

De ce să alegi procedurile Spa?

Tot mai multe hoteluri din Chișinău dispun de oferte de relaxare Spa, care conțin proceduri corporale menite să-ți aducă beneficii reale pentru sănătate. De exemplu, dacă nu știai că ciocolata poate fi utilizată nu doar în bucătărie, atunci e timpul să faci cunoștință cu împachetarea cu ciocolată. Pe lângă hidratare și elasticitate sporită a pielii, vei obține și momente unice de relaxare datorită mirosului dulce-amar al boabelor de cacao.

O piele fină și hidratată este un avantaj ce ține mai mult de estetica acesteia. Totuși, te aștepți la beneficii legate și de sănătatea corpului, nu-i așa? Află că procedurile Spa precum masajul cu uleiuri esențiale stimulează circuitul sangvin și îmbunătățesc activitatea sistemului limfatic care îți scapă organismul de toxine.  Să nu uităm și de tonusul mușchilor care au și ei de câștigat când îți sunt masate mâinile, picioarele, spatele și abdomenul.

 

Nu ezita să adaugi și tratamentul de exfoliere corporală în lista procedurilor Spa perfecte pentru sănătate și relaxare. Într-o pensiune Spa, poți beneficia de o astfel de procedură și să sporești regenerarea celulelor. Mai mult decât atât, specialistul în domeniu îți va deschide porii, îți va stimula circulația sangvină la nivelul pielii și îi va oferi un răsfăț bine meritat.

Nu în ultimul rând, trebuie să ai grijă și de echilibrul hormonal, acesta va avea de câștigat, probabil, cel mai mult. În timpul procedurilor corporale și de relaxare, se elimină hormonul de serotonină care îți provoacă acea stare de bine. Oricât de paradoxal ar fi, totul pornește tocmai de la acest hormon. Pentru a-i spori generarea, e destul să te afli într-o ambianță plăcută, acompaniată de sunete melodice plăcute și mirosuri inconfundabile de uleiuri esențiale. Toate acestea te vor ajuta să-ți reîncarci bateriile pentru săptămânile care urmează.

Acum ți-ai dat seama de ce ai nevoie de un alint doar pentru tine? Nu mai căuta motive să amâni odihna pe care o meriți cu adevărat. Ia în considerare un hotel care oferă cazare în Chișinău și care deține un centru Spa perfect pentru nevoile și dorințele tale.

Ca să nu te pierzi printre oferte, optează îndată pentru cele oferite de Aquaterra Hotel & Spa. Aici se află cel mai mare centru Wellness & Spa din Republica Moldova. Acesta îți pune la dispoziție o gamă largă de tratamente holistice și activități menite să-ți îngrjească sănătatea mintală, a corpului și a spiritului. Cu ajutorul serviciilor de calitate prestate de acest centru wellness, ai oportunitatea să-ți recapeți puterile și echilibrul energetic.

Sună acum la +373 22 00 5775 și rezervă o mini vacanță dedicată doar ție!

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns