Stadionul din Orhei nu mai este de vânzare

Complexul Sportiv Raional (CSR) Orhei nu va mai fi scos la vânzare. Consilierii raionali au abrogat decizia din martie 2016 prin care CSR Orhei urma să fie supus privatizării. Motiv al abrogării este anularea deciziei de către instanța de judecată. Decizia de privatizate a fost atacată în instanță de Oficiul Teritorial Orhei al Cancelariei de Stat, iar Judecătoria Orhei și Curtea de Apel au anulat documentul, comunică radioorhei.info.

În ședința CR Orhei din martie 2016,  majoritatea consilierilor raionali au votat pentru scoaterea CSR Orhei la vanzare. Asta,  după ce conducerea echipei FC Milsami și-a exprimat continuu interesul de  a lua CSR în arendă   pentru  o perioadă de 25-30 de ani.

Amintim că în cadrul sedinței din primăvara trecută, președintele raionului Tudor Golub a spus că împotriva înstrăinării pot fi doar acei care de vreo 10 ani nu au fost la  stadion şi nu ştiu în ce stare se află acesta. Pentru a-l dezvolta şi a-l întreţine e nevoie de investiţii, iar conducerea FC Milsami a promis  să le facă şi deja de 2 ani încearcă să obţină CSR fie prin arendă, fie prin cumpărare.

 

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns