Șoferul vinovat de accidentul din centrul capitalei nu-și recunoaște vina și afirmă ca nu el a fost la volan în momentul impactului

Șoferul vinovat de accidentul din centrul capitalei, din 17 mai, refuză în continuare să colaboreze cu ancheta, precizând că nu el se afla la volan. Declarația aparține ministrului de Interne, Pavel Voicu, făcută în cadrul emisiunii Puterea a Patra.

„În cadrul anchetei s-a stabilit că într-adevăr persoana se afla la curse, alături de un alt participant la acea cursă, care este identificat. Niciunul dintre ei nu colaborează cu organul de urmărire penală. Mai mult ca atât, persoana bănuită de accident, în urma căruia, în consecință au fost două decese, a încercat să spună că la volanul automobilului era o altă persoană care a părăsit locul accidentului, însă sunt întărite toate acțiunile lui prin material probat”, a asigurat Voicu.

„Indiferent că o să-și recunoască sau nu vina, la moment avem toate probele necesare pentru a fi referită justiției să fie tras la răspundere, or, această persoană a comis o crimă, trebuie să fie atras la răspundere pentru aceasta”, a mai adăugat ministrul de Interne.

Totodată ministrul de Interne, Pavel Voicu a precizat că persoana vinovată de accident va fi pedepsită după acțiuni grave, ci nu atenuante, deoarece nu colaborează cu ancheta și încearcă să inducă în eroare organele de urmărire penală.

 

Distribuie

Lasă un răspuns