Slusari sugerează că săptămâna viitoare am putea avea un nou Guvern

Reprezentanții coaliției au dat de înțeles că săptămâna viitoare am putea avea un nou ministru al economiei. Cel puțin asta susține vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari.

Într-o postare pe pagina sa de facebook, acesta a scris că la ședința Biroului Permanent al Legislativului s-a decis că moțiunea simplă împotriva ministrului Economiei, Anatol Usatîi, va fi examinată joia viitoare.

Moțiunea simplă pe ministerul economiei va fi examinată joia viitoare. În cadrul ședinței de azi a Biroului Permanet, reprezentanții coaliției de căteva ori au dat de înțeles că săptămâna viitoare poate veni deja alt ministru al economiei. Ședința plenară a Parlamentului este stabilită pentru vineri. Înțeleg că Dodon și anexa lui – PD – au nevoie de ziua de mâine pentru finalizarea tranzacției cu oferirea ministerelor și închiderea dosarelor în schimbul renunțării Partidului Democrat de la participarea la prezidențiale și indemnarea electoratului să voteze pe copia lui Plahotniuc…”, scrie Slusari.

„În scurt timp vom asculta cântecul de lebădă a unui partid, care încă un an în urmă a fost cel guvernamental”, a conchis deputatul PPDA.

În același timp, el a opinat că alegătorii și activiștii Partidului Democrat nu vor accepta să facă „figurația lui Dodon”.

Sursa: deschide.md

Distribuie

Lasă un răspuns