Şi-a snopit în bătaie socrul, provocându-i decesul

Un caz înspăimântător a avut loc la 22 octombrie 2017 în satul Târșiței, raionul Teleneşti. Un bărbat în stare de ebrietate alcoolică a plecat în satul de baștină al soției sale, pentru a o îndupleca să revină acasă.

Relaţiile între soți erau tensionate. După ce a fost agresată de bărbat, soția fugise de acasă, la părinţi, în satul vecin. Ajuns la casa socrilor, tatăl soției i-a reproșat că se comportă urât cu familia sa. Drept răspuns acesta din nou a lovit-o pe soție. Părintele a încercat să-și apere fiica, lucru care l-a înfuriat şi mai mult pe ginere, care i-a aplicat bătrânului mai multe lovituri în cap și piept. În urma traumatismelor provocate de agresor victima în vârstă de 68 de ani a decedat.

Recent, Judecătoria Orhei, sediul Telenești l-a condamnat pe bărbatul în vârstă de 34 de ani, în baza art. 201/1 alin. (4) din Codul penal, pentru violență în familie, soldată cu decesul victimei, la 9 ani de închisoare cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis.

Concomitent, instanța de judecată a dispus încasarea din contul acestuia în beneficiul succesorului victimei a sumei de 135 000 lei, acordată cu titlu de recuperare a prejudiciilor morale și materiale.

Foto simbol: noi.md

Vasile Ciubotaru, procuror-şef al Procuraturii raionului Teleneşti

Distribuie

Lasă un răspuns