Șeful statului „salută verificările inițiate de Procuratura Generală” în privința secvenței video de la întrevederea dintre Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov

Șeful statului „salută verificările inițiate de Procuratura Generală” în privința secvenței video de la întrevederea dintre Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov. Igor Dodon spune că a cerut public investigarea acestor imagini și va solicita tragerea la răspundere a „celor care stau în spatele acestor falsuri și calomnii”.

„Președintele salută verificările pornite de Procuratura Generală pe marginea acelui video manipulator, promovat de grupările criminale și oligarhice prin intermediul câtorva deputați. Reamintim că tocmai președintele a cerut insistent public să fie demarate aceste investigații, urmând ca la finalizarea lor să solicite și tragerea la răspundere a celor care stau în spatele acestor falsuri și calomnii”, a comentat instituția prezidențială, după ce Procuratura Generală a anunțat că a inițiat un proces penal pentru a investiga secvența video de la fostul sediu al Partidului Democrat.

Pe 26 mai, Procurorul General, Alexandr Stoianoglo, a anunțat că a numit deja un procuror, care va iniția un proces penal pentru a investiga secvența video de la întrevederea dintre Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov.

Distribuie

Lasă un răspuns