Șeful Exdrupoi, a fost obligat de Primărie să plătească din propriul buzunar lucrările de reparație a trotuarului de pe strada Nicolae Testimițanu, care s-a prăbușit

Șeful Regiei Exdrupoi, Sergiu Tomiță, a fost obligat de Primărie să plătească din propriul buzunar lucrările de reparație a trotuarului de pe strada Nicolae Testimițanu, care s-a prăbușit. Anunțul a fost făcut de primarul general, Ion Ceban, care a precizat că asemenea soartă îi așteaptă pe toți funcționarii care se vor face responsabili de lucrări necalitative.

„Pentru trotuarul prăbușit pe strada Testimițanu, domnul Tomiță a achitat bani din propriul buzunar pentru a efectua lucrările de reparație. Așa vom face de fiecare dată și cu fiecare sau funcționarii responsabili își vor da demisia”, a spus Ceban.

Totodată, edilul a precizat că documentele despre felul în care s-au făcut lucrările pe strada Ion Creangă și pe bulevardul Ștefan cel Mare vor fi făcute publice.

„Ceea ce ține de expertiza pe bulevardul Ștefan cel Mare, cred că persoanele trebuie să stea la pușcărie pentru ceea ce s-a întâmplat. La fel și cu strada Ion Creangă, va trebui să facem publice documentele, pentru dosare. Oamenii întreabă când această stradă va intra în reparație, dar ei nu cunosc detalii despre cum s-a lucrat acolo. Apoi ies tot felul de fofârlici care s-au perindat pe la cârma capitalei și povestesc brașoave despre cum au realizat ei lucrurile”, a declarat primarul.

Sursa: agora.md

Distribuie

Lasă un răspuns