Sărbătoare pentru persoanele în etate

De ziua oamenilor în etate, Primăria Podgoreni a a morgamizat o sărbătoare de suflet dedicată consătenilor de vârsta a treia.

Sala de festivități a gimnaziului a fost arhiplină. Primara satului, dna Alexandra Bernevec, le-a adresat sărbătoriţilor sincere felicitări, cuvinte de apreciere şi mulţumire pentru aportul lor în viaţa satului şi le-a înmânat câte un cadou. Un omagiu le-a adus sătenilor în etate şi fosta profesoară dna Ana Scurtu.

Apoi în scenă a urcat ansamblul folcloric “Doruleț”, care a prezentat un buchet de melodii populare, fiecare din ele fiind însoţită de aplauze îndelungate.

Cadoul-surpriză însă a fost pentru toţi sătenii – cu o deosebită căldură au apreciat sătenii melodiile interpretate de cunoscutul interpret Igor Rusu. .

Am pregătit această sărbătoare cu mult drag împreună cu dl Ion Rusu, directorul căminului de cultură şi membrii ansamblului “Doruleț”. Suntem bucuroși că le-am acordat o mică atenţie consătenilor noştri în etate şi că administraţia satului nu uită și de oamenii în etate care cu adevărat au nevoie de o atenție deosebită.

Mai mulţi bătrâni din sat s-au bucurat în această zi de vizite şi cadouri.

Mihai Rusu, conducătorul ansamblului folcloric “Doruleț”

Distribuie

Lasă un răspuns