Ruxandra Glavan a anunțat că părăsește fracțiunea parlamentară a Partidului Democrat

Ruxandra Glavan a anunțat că părăsește fracțiunea parlamentară a Partidului Democrat și își va continua activitatea în grupul Pro Moldova.

„De ceva timp traiesc un sentiment profund de străinătate față de tot ce înseamnă PD. Vreau să am libertatea să lupt pentru ideile mele. Am obosit de declarații publice despre democrație internă, care nu au nimic în comun cu realitatea; de constrângeri și cenzură de dragul patriotismului de partid, de grupuri mici care iau decizii pentru toți și le vând drept consens al fracțiunii. Mă retrag din partid și părăsesc fracțiunea parlamentară. Sunt conștientă că pentru a putea obține ceva concret în Parlament este nevoie de susținerea unei echipe, de aceea am decis că îmi voi continua activitatea alături de foștii colegi, care au constituit grupul parlamentar Pro Moldova. Le urez mult curaj colegilor deputați, încă rămași în PD, care știu cu certitudine că simt și gândesc la fel ca mine”, a scris parlamentara pe pagina sa de Facebook.

facebook.com/GlavanRuxand / Sursa:facebook.com/GlavanRuxand

 

Pe 19 februarie, șase deputați, în frunte cu Andrian Candu, au părăsit fracțiunea democraților în Parlament. Pe 20 februarie, au creat grupul parlamentar „Pro-Moldova” au anunțat că își doresc să formeze un nou partid politic, pe eșichierul de centru-dreapta.

Sursa: unimedia.info

Distribuie

Lasă un răspuns