Profesoara Veronica Postolache, distinsă cu Diploma de Onoare a Guvernului

“Renumele, bunele practici ale dnei Veronica Postolache, profesoară de limbă română la Liceul Teoretic Lucian Blaga din Teleneşti demult au trecut hotarul raionului. Membră activă a AGIRO, Ambasadoare a Limbii Române în școală, profesoară, manageră a unei instituții de referință din raion – Liceul Teoretic Lucian Blaga, – doamna Veronica Postolache și-a demonstrat în timp vocația, pasiunea pentru meseria aleasă, responsabilitatea pentru valorile pe care le clădește pe fundamentul personalității discipolilor săi”, așa a apreciat-o șefa Direcţiei Generale Educaţie Telenești, Alina Pascaru.

  Două Premii Mari, pe care elevii doamnei profesoare le-au obținut la prestigiosul concurs republican Limba noastră-i o comoară, îi caracterizează nu numai pe premianți, dar și pe mentora lor, profesoara de română, doamna Postolache.

Iar cu prilejul Zilei profesionale a pedagogului, la festivitatea de la Palatul Republicii, prim-ministra Maia Sandu i-a înmânat dnei Postolache Diploma de Onoare a Guvernului Republicii Moldova.

”M-am bucurat nespus și am fost mândră de recunoașterea valorii colegei noastre prin acordarea Diplomei de Onoare a Guvernului Republicii Moldova cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ!” a remarcat dna Pascaru.

Dna Postolache, la rândul ei, le-a felicitat pe colegele sale deținătoare ale Diplomei Ministerului Educației, Culturii și Cercetării – Alina Gorea, directoarea Gimnaziului Budăi, Ala Perju, directoarea creșei-grădiniță Negureni, Ada Iapără, învățătoare la Gimnaziul N. Popa din s. Verejeni; Ana Lazăr, profesoară de fizică la Gimnaziul Mihai Eminescu din Telenești; Livia Meleca, profesoară de geografie la Gimnaziul Tudor Brădescu din Chiştelnița.

”Se muncește mult în instituțiile noastre de învățământ. Succesul îl datorăm faptului că facem munca ce ne place. Cred, e o mare fericire să ai o meserie, mai ales una din cele două date de Dumnezeu pentru oameni – pedagogia”, a remarcat dna Veronica Postolache.

Ion Cernei 

Distribuie

Lasă un răspuns