Pro-Moldova despre carantina din Parlament: “Se cumpără demisiile „benevole” ale deputaților”

Deputatul grupului „Pro-Moldova”, Corneliu Padnevici, vine cu o reacție la insinuările lui Igor Dodon, care declara că unii parlamentari din formațiunea condusă de Andrian Candu ar putea renunța la mandat. Într-o postare pe pagina sa de facebook, Padnevici infirmă declarațiile și spune că nimeni nu intenționează să-și depună demisia, întrucât mandatele „le-au fost încredințate de cetățeni”. Mai mult, deputatul sugerează că Dodon ar încerca să cumpere demisiile „benevole” ale parlamentarilor, menționeză sursa.

„Arhitectul socialismului prin “culioace” , tovarășul Dodon, crede că “măgarii încărcați cu bani” îi vor deschide orice poartă și îi vor aduce deputați pe tavă. Grupul PRO MOLDOVA vine să-l dezamăgească pe “oleacă specialist” în toate. Nu renunțăm la mandatele ce ne-au fost încredințate de cetățeni. Vom continua să demascăm schemele sale meschine, mai ales că acum a devenit clar de ce a fost nevoie să pună în izolare Parlamentul. Prin această carantină forțată încearcă să tragă de timp ca prin presiuni și corupere să convingă deputați din opoziție să plece din Legislativ și să-și majoreze tabăra de votanți muți. Să-și mai pună pofta-n cui și să se pregătească să dea socoteală pentru toate fărădelegile comise”, a conchis Padnevici.

Acuzațiile colegului său au fost susținute și de deputatul Sergiu Sîrbu.

Iată care a fost adevăratul motiv al carantinei parlamentare! Cum spunea un „clasic” – vrabia malai visează!”, a adăugat parlamentarul.

Amintim că, în cadrul unei emisiuni televizate de la un post afiliat socialiștilor, Igor Dodon declara că majoritatea parlamentară formată din PSRM și PDM ar putea ajunge la 58 de deputați, adăugând că unii reprezentanți de la „Pro Moldova” ar putea renunța la mandat.

 

Distribuie

Lasă un răspuns