Primăria Rezina a demarat lucrările de reparaţie a străzilor

 

Licitația repetată pentru determinarea executorului lucrărilor de reparație a străzii V. Pirogov din or. Rezina și a căilor de acces către Grădinița Nr.2 și blocurile de locuit nr. 1, 2, 3, 4 și 5 din această stradă s-a desfăşurat săptămâna trecută.

Potrivit primarului or. Rezina, Simion Tatarov, de aceste lucrări s-au interesat 5 agenți economici, dar atât la prima licitație, cât şi la cea repetată s-a prezentat doar SRL “Autodel-Trans”, care s-a obligat să restabilească până la mijlocul lunii iulie c. cca 750 metri de căi de acces din cartierul străzii V. Pirogov, costul lucrărilor fiind de 958,3 mii lei.

Dl primar a mai relatat că au demarat şi lucrările de reconstrucţie a bulevardului Șciusev, stopate în anul trecut. Astfel, în acest an vor fi valorificați la acest obiectiv 1,177 milioane de lei, bani din soldul disponibil al Consiliului Orăşenesc, creat la 01 ianuarie 2018.

În zilele apropiate va avea loc licitația de determinare a executorului lucrărilor de reparație a carosabilului str. Tinereții. Aceste lucrări vor fi finanțate din alocația Consiliului raional Rezina special pentru acest obiectiv, a mai spus dl S. Tatarov.

Ion Perciun

Distribuie

Lasă un răspuns