Primăria Orhei: A fost viceprimar, va fi viceprimară

 De săptămâna trecută, la Primăria Orhei, activează o viceprimară, care va fi responsabilă de economie, buget şi finanţe, în locul lui Viorel Dandara, care a demisionat.

Potrivit radioorhei.info, decizia privind suplinirea funcţiei, devenită vacantă, a fost aprobată în cadrul şedinţei extraordinare a Consiliului Municipal Orhei. Candidatura a fost propusă de primarul Ilan Şorşi, cu votul majorităţii consilierilor, fotoliul de viceprimar a fost oferit Marinei Cravcenco.

Cravcenco a fost prezentată de Șor, care a spus că aceasta a lucrat anterior la fisc. Potrivit unor date deschise, până în 2016, Marina Cravcenco a fost inspectoare superioară la Inspectoratul Fiscal Principal de Stat. Ca şi alţi conducători de la vârful municipiului Orhei, aceasta locuieşte în Chişinău.

Menționăm că în mai puţin de 2,5 ani, fotoliul de viceprimar pentru economie, buget și finanțe cunoaște deja al treilea ocupant. Înainte de Viorel Dandara, funcţia a fost deţinută, o perioadă relativ scurtă de timp, de către Igor Grigoriev – cel care, în campania electorală din 2015, a condus staff-ul electoral al lui Ilan Șor. Ca și Dandara, Grigoriev a demisionat aparent liniștit. Peste o vreme, însă, o păruială cu dezvăiluri reciproce și grave a răbufnit prin intermediul presei.

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns