Preşedinte nou şi în raionul Rezina

Şedinţa Consiliului raional Rezina, convocată pe 03 aprilie 2018, a început cu o informaţie despre activitatea subdiviziunilor CR în perioada 2015-2019, prezentată de preşedinta raionului, Eleonora Graur. Potrivit dumneaei, în perioada de referinţă raionul Rezina a înregistrat practic doar succese în toate domeniile.

În continuare, conform agendei, consilierii au examinat şi aprobat o decizie privind rectificarea bugetului raional pentru a. 2019 şi alta cu privire la alocarea mijloacelor financiare din fondul de rezervă, programul de reparaţie şi întreţinere în a. 2019 a drumurilor locale. Şase decizii au vizat instituţiile de sănătate din raion. Astfel, Consiliul a aprobat normele specifice de activitate a centrelor de sănătate Pripiceni-Răzeşi, Cinişeuţi, Mateuţi, Ignăţei, Rezina şi Spitalului raional Rezina. Au fost aprobate decizii şi pe alte subiecte. Cu detalii vom reveni în următoarele numere.

Consiliul a aprobat cererea de demisie a Eleonorei Graur din funcţia de preşedintă a raionului începând cu data de 09 aprilie c. Funcţia de preşedinte al raionului o va exercita Vasile Gobjilă, actualul vicepreşedinte, votat de majoritatea consilierilor.

Reporter ”C”

Distribuie