Poliţiştii au împărţit simbolul dragostei în stradă

Mariana Plăcintă și Alexandru Pasat, angajați ai Secției Securitate Publică a Inspectoratului de Poliţie Telenești, în ziua de “Sfântul Valentin”, considerată sărbătoarea îndrăgostiţilor, au efectuat o misiune cu totul neobișnuită pentru poliţie: au împărțit perechilor de cetățeni în centrul raional, dar și în satele raionului, baloane în formă de inimă.

Mariana Plăcintă, șefă-adjunctă a secției, a ținut să remarce că cetățenii au fost plăcut surprinşi de cadou:           

”Noi i-am îndemnat să se iubească frumos, fără violență, amintindu-le că lumea se ține pe dragoste”, spune dna Plăcintă.

Polițiștii au vizitat cuplul Gheorghiță din satul Mândrești, care sunt împreună de 45 de ani, felicitându-i pentru respectul reciproc și pentru faptul că au reușit să consolideze în timp o familie fericită, exemplară în comunitate.

”Ideea aparține Inspectoratului General al Poliției şi a avut priză la cetățeni. Sunt niște acțiuni de suflet, care bucură societatea”, a remarcat şi căpitanul de poliție Alexandru Pasat.

Asemenea acţiuni au desfăşurat toate inspectoratele de poliţie din teritoriu, înmânând cuplurilor căsătorite, întâlnite în stradă, flori şi “inimi” purpurii.  

În imagine: Mariana Plăcintă și Alexandru Pasat, cu tortă şi flori în vizită la familia Gheorghiță din Mândrești.

Ion Cernei

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns