Poliția: “Noi am distrus wc-ul și l-am examinat minuțios și atunci am găsit cadavrul. Este posibil că minorul a căzut singur”

Poliția a oferit detalii despre decesul băiețelul în vârstă de șase ani, care a fost găsit fără suflare, astăzi în toaleta din curtea casei, după două zile de căutări. Oamenii legii au spus că pe corpul neînsuflețit al copilului nu au fost depistate semne de moarte violentă și cel mai probabil minorul ar fi căzut.

„Astăzi s-au făcut cercetări adăugătoare la fața locului și a fost depistat cadavrul. Inițial s-a examinat doar vizual de către poliția locală. Inițial am examinat diferite versiuni, că s-a auzit un strigăt, că a fost ademenit cu cireșe. Vreo 12 versiuni am examinat. Gaura era destul de mare, iar copilul destul de mic, putea singur să cadă”, au declarat oamenii legii.

Specialiștii, abia după ce au dărâmat toaleta din curtea casei, au depistat cadavrul băiatului.

„Noi am distrus wc-ul și l-am examinat minuțios și atunci am găsit cadavrul. Este posibil că minorul a căzut singur. Medicul legist nu a depistat urme de moarte violentă. Era încălțat în șlapii surorii, care îi erau mari. Putea să alunece și să cadă în veceu”, au mai spus polițiștii.

Totodată, ofițerii au mai spus că cel mai probabil cauza penală inițiată pe caz va fi clasată.

„Probabilitatea ca acesta să cadă era foarte mare. Minorul era încălțat în șlapii surorii mai mari, fiind mari pe piciorul copilului. El dacă s-a așezat cu picioarele pe veceu, ușor s-a lunecat și a căzut. Părinții nu erau acasă, iar fratele și sora făceau temele online în casă. Era exclus să se audă gălăgia. Nu e posibil acolo de auzit. Veceul este făcut din ciment”, au conschis polițiștii.

Sursa: unimedia.info

Distribuie

Lasă un răspuns