Planurile grandioase ale candidatei la funcția de primară a comunei Jora de Mijloc

Sâmbătă, Partidul Politic “Şor” şi-a prezentat candidata sa, Marina Tauber, vicepreşedinta partidului, la funcția de primară a comunei Jora de Mijloc, Orhei. Aceasta a promis că, în doar un an, Jora de Mijloc va fi de nerecunoscut, dar n-a specificat cum şi cu ce mijloace financiare va realiza promisiunile. 

În faţa reprezentanţilor celor 4 localităţi din comună, candidata Tauber și-a prezentat programul electoral (în imagine). După cum relatează www.unimedia.info, M.Tauber promite într-un an să soluţioneze cele mai stringente probleme ale comunei: iluminarea stradală cu dispozitive economice, modernizarea și reconstrucția totală a drumurilor și trotuarelor, modernizarea totală a traseului Jora de Mijloc – Susleni, colectarea și depozitarea gunoiului și deșeurilor menajere, amenajarea terenurilor de joacă pentru copii în fiecare sat; finanțarea suplimentară pentru îmbunătățirea alimentației copiilor în şcoală şi grădiniță, acordarea capitalului matern, deschiderea unui magazin social și a unei farmacii sociale, acces gratuit la rețeaua wi-fi, organizarea unui centru de achiziționare a produselor agricole, deschiderea unei linii de producere, care va oferi locuri de muncă, soluționarea problemele bisericilor.

Evenimentul de prezentare a fost însoțit de un grandios concert cu participarea unor interpreți şi formaţii autohtone şi a culminat cu focuri de artificii.

Până la ora actuală la funcţia de primară a comunei Jora de Mijloc aspiră două persoane: PDM a înaintat-o pe Lucia Terenti, actuala primară-interimară a localităţii.

Distribuie

Lasă un răspuns