Plahotniuc a mers împreună cu Babuc, Gaburici și Botnari la mănăstire. Episcopul de Orhei a ținut să-i mulțumească

Liderul PDM, Vlad Plahotniuc a mers să sărbătorească Crăciunul la mănăstirea Curchi din raionul Orhei. Acesta a fost însoțit la slujbă de către Chiril Gaburici, Monica Babuc și Constantin Botnari. Episcopul de Orhei a ținut să menționeze la sfârșitul slujbei că salută prezența la liturghie a unui „purtător mai vechi de grijă a mănăstirii”, cu referire la Plahotniuc, și a venit cu mulțumiri către acesta.

Constituția R. Moldova prevede că toate cultele religioase sunt libere şi se organizează potrivit statutelor proprii, în condiţiile legi, sunt autonome, separate de stat și se bucură de sprijinul acestuia, inclusiv prin înlesnirea asistenței religioase în armată, în spitale, în penitenciare, în aziluri și în orfelinate.

Amintim că CEC a acceptat cererea de înregistrare a lui Vladimir Plahotniuc în calitate de candidat la funcția de deputat în Parlamentul R. Moldova, pentru circumscripția electorală uninominală Nisporeni nr. 1, iar acesta va fi primul pe buletinul de vot. Vladimir Plahotniuc candidează pentru funcția de deputat și în circumscripția națională, fiind primul pe lista PDM.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns