Patru zile de film moldovenesc la Orhei

Orheienii, dar şi oricine doreşte, vor avea inedita ocazie să vizioneze 25 de pelicule autohtone. Zilele Filmului Moldovenesc la Orhei își vor deschide larg ușile, în perioada 23-26 noiembrie, pentru toți doritorii de a cunoaște cinematografia, regizorii şi artiştii naţionali.

Timp de patru zile, amatorii de film vor fi delectați cu o selecție de peste 25 de producții moldovenești de lung și scurt metraj, vor lua parte la discuții cu autorii acestora și vor avea deosebita ocazie să fie primii din țară care vor viziona prelungirea peripețiilor lui „Intiqam”, în comedia “My name is Intiqam2: Moldova” ce spune povestea unui păstor azer care vrea să devină primar de Chișinău.

Filmele vor fi proiectate de două ori, în sala mare și sala mică a Centrului Raional de Cultură “Andrei Suruceanu”, pentru a permite fiecăruia să găsească timpul potrivit pentru vizionări. Intrarea este liberă la toate proiecțiile. Organizatori: „Asociația Consumatorilor de Artă”,  YOUBESC CREATIVE INSTITUTE și Consiliul Raional Orhei.

Orele de proiecţie, locaţiile şi alte detalii puteţi găsi pe https://afisha.md/ru/…/zilele-filmului-moldovenesc-la-orhei

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns