Patru moldoveni care se întorceau în R. Moldova prin punctul de trecere a frontierei Leușeni, au fost transportați la spital cu simptome de coronavirus

Patru moldoveni care se întorceau în R. Moldova prin punctul de trecere a frontierei Leușeni ,din Italia, au fost transportați la spitalul de Boli Infecțioase „Toma Ciorbă” cu simptome suspecte de coronavirus. Informația a fost confirmată de șefa serviciului de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.

AGORA a telefonat la spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă”, însă medicii ne-au comunicat că în acest moment „se discută despre situația actuală” și nu au oferit mai multe detalii.

Amintim că, în dimineața zilei de 9 martie, autoritățile au anunțat că starea femeii internate cu coronavirus la Spitalul Clinic Republican este „ușor mai bună”. Totuși, luni dimineața mai erau trei persoane  suspectate că ar fi infecatate cu noul virus. E vorba de doi adulți și un copil, toți reveniți recent din Italia. Rezultatele testelor nu au fost încă făcute publice.

Distribuie

Lasă un răspuns