Partid de familie?

Socrul, generele și fiica, în capul listei unui partid care participă la alegerile parlamentare din februarie. Unul sărac, ceilalți cu OPT case spațioase

Alegeri 201828.01.201914:01Autor: Ziarul National

Teodor Cârnaț

Ultimul partid înregistrat până acum la alegerile parlamentare din 24 februarie curent pe circumcsripția națională este Partidul „Voința Poporului”, care va figura cu numărul nouă în buletinele de vot.

Primul pe lista prezentată la Comisa Electorală Centrală (CEC) este președintele acestei formațiuni, Ștefan Urâtu, fost deputat liberal și fost vicepreședinte al CEC.

Locul doi este ocupat de Iurie Scobioală, iar pe locul trei se află Teodor Cârnaț, ginerele lui Ștefan Urâtu, care picase, la sfârșitul anului 2017, testul la poligraf din cadrul concursului pentru ocuparea funcției de șef al Autorității Naționale de Integritate și, în semn de protest, a demisionat din funcția de membru al Consiliului Superior al Magistraturii.

Pe locul 12 în aceeași listă cu 30 de candidați este și fiica lui Urâtu, Marina, soția lui Cârnaț.

Și dacă Ștefan Urâtu arată în declarația sa de avere că a obținut în ultimii doi ani doar venituri din pensie – 126 de mii de lei și are doar un garaj de 16 metri pătrați, familia fiicei sale deține numeroase bunuri.

Astfel, soții Cârnaț anunță că au avut, pe parcursul anilor 2017 – 2018, venituri de peste 1,166 de milioane de lei, jumătate din sumă fiind încasată din „darea în locațiune a spațiului locativ”.

Distribuie

Lasă un răspuns