Orhei Transport calcă pe greblă.

Întreprinderea din nou a fost obligată să achite despăgubiri de zeci de mii de lei managerului-adjunct

Întreprinderea municipală Orhei Transport din nou a fost obligată să achite despăgubiri managerului-adjunct Victor Șeremet, relatează radioorhei.info.

Zilele trecute Curtea de Apel Chișinău a menținut hotărârea Judecătoriei Orhei prin care Șeremet a obținut câștig într-un alt litigiu cu întreprinderea. Mai exact, în iunie anul trecut acestuia din nou i-au fost încetate relațiile de muncă, fapt pe care instanțele de judecată l-au considerat ilegal. În consecință ÎM Orhei Transport a fost obligată să achite 8 mii de lei drept salariu pentru absența forțată de la locul de muncă, 8 mii de lei drept despăgubiri morale și 4 mii de lei pentru cheltuieli de asistență juridică.

Decizia Curții de Apel vine la scurt timp după ce Curtea Supremă de Justiție într-un alt dosar legat la fel de încetarea ilegală a relațiilor de muncă a obligat întreprinderea municipală să îi achite lui Victor Șeremet peste 44 mii de lei.

Victor Șeremet a ocupat funcția de manager-șef al ÎM Orhei Transport de la fondarea acesteia în 2013 și până în a doua jumătate a anului 2015, când în această funcție a fost numit fostul șef de la Banca Socială, Sergiu Albot.

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns