O magistrată nouă propusă pentru Judecătoria Orhei (Sediul Central)

Cristina Troianovschi este magistrata selectată de Consiliul Superior al Magistraturii pentru a fi numită în funcța de judecătoare la Judectăria Orhei – sediul central, relatează radioorhei.info.
Hotărârea a fost luată, după ce CSM a anunțat un concurs de suplinire a mai multor posturi de judecători din țară. Printre acestea se numărau și 2 posturi vacante la Judecătoria Orhei – Sediul Rezina și 1 post la Judecătoria Orhei cu sediul la Șoldănești.
Cristina Troianovschi a concurat pentru funcția de magistrată la Orhei cu alți 4 pretendenți, iar candidatura ei va fi propusă spre aprobare Președintelui Republicii Moldova. 
Amintim că în urma reorganizării rețelei instanțelor judecătorești, Judecătoria Orhei a fuzionat cu instanţele din Rezina, Şoldăneşti şi Teleneşti, iar anul viitor ar trebui să înceapă construcția clădirii noi a Judecătoriei Orhei, care va costa cca 100 de milioane de lei.

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns