O informaţie utilă pentru primari, asistenții sociali, asistenții parentali și familiile cu venituri modeste din localităţile raionului Rezina

Voluntarele Garderobei Sociale pregătesc donaţiile pentru livrare beneficiarilor.

 

Echipa de voluntari ai Garderobei sociale, proiect dezvoltat pe lângă Biblioteca Publică Raională Mihai Eminescu din oraşul Rezina, a adunat mai multe colete cu haine pentru sezonul rece, pentru copii şi adulţi, dar şi hăinuţe pentru nou-născuţi, jucării.

Cu părere de rău, voluntarii nu au posibilitate de a se deplasa prin raion, dar nici nu dispun de informaţii cine şi de ce are nevoie. Iată de ce administraţia bibliotecii se adresează către primari, asistenţii sociali, asistenţii parentali din localităţi cu propunerea de a ridica darurile primite de la donatorii din țară și de peste hotare şi a le distribui după destinaţie.

Directoarea Bibliotecii Publice Raionale Mihai Eminescu, Galina Davâdic, a mai concretizat că bunurile pot fi ridicate în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 18.00, cu pauză de la 13.00 – 14.00. Informații suplimentare puteţi obţine la telefonul 0254-2-44-72.

Reporter “C”

 

Distribuie

Lasă un răspuns