O femeie a decedat la Bulăiești, Orhei după ce peste ea a căzut zidul unei construcții părăsite

O femeie de 68 de ani din Bulăiești a decedat duminică, 15 martie după ce peste ea a căzut zidul unei construcții părăsite. Potrivit informațiilor oferite pentru Radio Orhei de mariorul Afanasie Stici, din cadrul Direcției Situații Excepționale Orhei, salvatorii au fost alertați despre acest caz în seara zilei de ieri, în urma apelului parvenit de la rudele femeii care au găsit-o printre dărâmături.

La fața locului s-au  deplasat două autospeciale , câte una din Orhei și Susleni și echipa de pompieri sub conducerea șefului de gardă Panteleimon Calugher. Salvatorii au extras cadavrul femeiei, blocat sub rămășițele zidului unei case pe jumătate demolate.

Potrivit lui Afanasie Stici se presupune că femeia, care locuia în preajmă ar fi intrat în casa părăsită pentru a căuta ceva trebuincios în gospodărie, deoarece avea pe mâini mănuși de construcție. Din motive necunoscute peste victimă s-a prăbușit peretele construcției avarite, totuși toate circumstanțele accidentului rămân a fi stabilite de organele de drept.

 

Distribuie

Lasă un răspuns