O familie cu 3 copii, păgubită de incendiu. Cine poate – o ajută

Acum câteva zile, în satul Puțintei, raionul Orhei, s-a aprins casa unei familii în care locuieşte un bătrân şi fiica sa cu trei copii minori. Din fericire, incendiul nu a făcut victime, chiar dacă flăcările au distrus o jumătate din casă.

După cum relatează radioorhei.info, pompierii din Orhei au fost solicitaţi să intervină la incendiu la ora 20. La faţa locului s-a constatat că flăcările  cuprinsese deja  două camere de locuit. Incendiul a fost localizat și lichidat în aproximativ o oră, dar bunurile materiale din cele două odăi au ars. Altele două odăi au fost salvate. Cauza probabilă a incendiului și prejudiciul cauzat de flăcări urmează a fi stabilite.

Cazul familiei Paciu din Puțintei a intrat în atenția site-ului Caritate.MD, care a început o acțiune de colectare de fonduri. Într-o postare pe facebook, citată de sursa nominalizată, sunt oferite mai multe detalii despre situația în care se află familia: o mamă singură crește cei trei copii. Toți locuiau în casa bătrânului, care în ajun a împlinit vârsta de 69 de ani.

Suma pe care intenţionează să o adune până în toamnă cei de la Fundația de Caritate “Sfântul Gheorghe” pentru a ajuta această familie este de 100 de mii de lei.

Donații online din orice țară pot fi făcute accesând acest link https://www.caritate.md/dona…/din-inima-pentru-familia-paciu. Sau prin intermediul SMS-urilor având conținutul „Paciu” la:

– 9002 (abonaţii Unite), 1 SMS – 45 MDL;

– 2910 (abonaţii Moldcell), 1 SMS – 45 MDL.

 

Cu un clic în partea de sus dreapta a acestei pagini intră pe pagina de facebook a CUVÂNTUL-ui şi spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Distribuie

Lasă un răspuns